DD Frontline Hammock riippumatto sääskiverkolla ruskea

RIIPPUMATTOJA Tästä riippumatosta löytyy kaikki mitä tarvitset! Samassa paketissa irrotettava hyttysverkko, kiinnitysköydet ja tuplapohjallinen riippumatto!

89,00

Varasto loppu

DD Frontline Hammock riippumatto sääskiverkolla ruskea

SKU ddfrontliner Category

Kuvaus

Tästä riippumatosta löytyy kaikki mitä tarvitset! Samassa paketissa irrotettava hyttysverkko, kiinnitysköydet ja tuplapohjallinen riippumatto!

Frontline riippumatossa hyttysverkko on rakennettu riippumaton yläpuolelle, jolloin se on sidottavissa pois tieltä joustaviin kannatusnyöreihin. Verkon saa laskettua alas hyvin helposti ja nopeasti. Verkon kummallakin sivulla on kaksisuuntaiset vetoketjut, jotka mahdollistavat nopean ja vaivattoman kulkemisen sisään ja ulos. Frontline riippumatto on valmistettu kestävästä ja miellyttävän tuntuisesta polyesteristä, ja niitä on kaksi kerrosta, joiden välissä on Velcro tarrat. Materiaali on hyvin hengittävää, ja voit halutessasi kääriytyä noiden kahden erillisen materiaalikerroksen väliin.

Verkko on niin tiheää, että se pitää ulkona kaikki trooppiset hyönteiset. On tiedossa, että Skottilainen sääski (Scottish midge), jonka koko on n. 1,4 mm ei pystyy läpäisemään verkkoa. Suomalaisen polttiaisen koko on n. 1-2 mm, joten se saattaa päästä verkon rei’istä sisään.

DD Frontline tekniset tiedot:

Koko: 2.7m x 1.4m

Väri: Oliivinvihreä

Materiaali: Polyesteri + hyttysverkko

Paino: noin 820g (ei sisällä kiinnitysköysiä)

Sisältää: 10 m kiinnitysköyttä (230g ) 2 x 2 m joustavat nyörit, hyttysverkon kannattamiseen, taitettavat kepit hyttysverkon levittämistä varten ja pienen pakkauspussin

Käyttäjän maximipaino: 125 kg
Käyttäjän maksimipituus: 196 cm

Lisätiedot

Väri

Ruskea

Valmistaja

DD Hammocks

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.