DD Camping riippumatto

Riippumatto on retkeilijän ketterä kaveri sillä siinä on yösija ja päivän lepopaikka samassa paketissa. Lisäksi tarvitse vain pari puuta mihin riippumaton ripustat:))

49,90

Varasto loppu

DD Camping riippumatto

SKU ddcamping Category

Kuvaus

Riippumatto on retkeilijän ketterä kaveri sillä siinä on yösija ja päivän lepopaikka samassa paketissa.DD Compact on yksi ensimmäisistä DD riippumatoista, mutta siihen on tehty lukuisia parannuksia. Se on valmistettu erittäin kestävästä nailonista, joka kuivuu nopeasti. DD Camping riippumatto soveltuu erinomaisesti käytettäväksi myös tropiikissa, sillä sen materiaali on erittäin hengittävää. Tässä riippumatossa on erityisominaisuutena se, että halutessasi voit kääriytyä siihen kahden kerroksen väliin, jolloin tunnet olosi lämpimämmäksi. Kaksinkertainen pohja myös mahdollistaa makuulaustan paikallaan pysymisen käytön aikana. Tällöin makaat toisen kerroksen päällä makuupussissa taikka huovan alla. Camping riippumatossa on kaksipuoleinen vetoketjullinen sisäänkäynti.

Koko: 2.7 m x 1.4 m
Väri: Oliivin vihreä
Materiaali: Nylon
Paino: noin 650g (ilman kiinnitysköysiä)
Sisältää: 10 m kiinnitysköyttä (200 g) ja pienen pakkauspussin
Pakkauksen koko: 30 x 10 cm
Käyttäjän maximipaino: 125 kg
Käyttäjän maximipituus: 196 cm
HUOM! On hyvin tärkeää, että riippumattoa ei kiinnitetä puuhun pelkillä tuotteen mukana toimitetuilla naruilla. Huolehdi, että puun kuori ei pääse vaurioitumaan ja hanki puunhalaajat eli Treehuhggerit. Jos sinulla ei niitä ole käytettävissä, niin yksi hyvä niksi on laittaa useita keppejä rungon suuntaisesti narujen ja puun väliin.

Lisätiedot

Koko

2.7 m x 1.4 m

Paino

n 650g ilman köysiä

Valmistaja

DD Hammocks

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.