Beyond Forces Menthol Spray turvasumutin värillä

Tässä se on nyt on markkinoiden tehokkain lupavapaa sumutin värillä.

29,00 19,00

Varastossa (toimitusaika 2-4 päivää)

Beyond Forces Menthol Spray turvasumutin värillä

Kuvaus

Tässä se on nyt on markkinoiden tehokkain lupavapaa sumutin joka myös värjää kohteen.

Tehokas lupavapaa turvasumutin on hyvä työkalu tapahtumaturvallisuuden ylläpitäjille, myymälähenkilökunnalle kuin myös oman koskemattomuuden turvaamiseen liikuttaessa ilta- sekä yöaikaan jolloin tuote antaa suojaa itselle sekä lähimmäiselle.

Sumuttimen tehoaineina käytetään hyökkääjän kasvoille ja silmiin sumutettavaa seosta joka sisältää suuria pitoisuuksia mentholia. Seos aiheuttaa voimakasta silmien kirvelyä ja antaa hyökkäyksen kohteelle aikaa paeta.

Kunnon tujauksen sumutetta saanut kohdehenkilö todella hohtaa punaisena. Väriaine pureutuu ihoon tehokkaasti, eikä ensimmäisellä pesukerralla ole toivoakaan päästä siitä kokonaan eroon. Vielä toisen ja kolmannenkin pesun jälkeen iholla on punainen sävy
.
Menthol-sumussa on todella vahvaa mentholia joka hidastaa hyökkääjää hetkellisesti, mikäli hyökkääjään saa kohdistettua kunnollisen osuman, siksi onkin tärkeää harjoitella sumuttimen käyttöä.

Suositeltava sumutusetäisyys: 0…3 m, maksimikantama 4-5 metriä sisätiloissa. Sumutuskuvio: Ammattilaisten suosima pistesuihku joka ei ole yhtä altis tuulelle kuten muut sumutuskuviot.

Lisätiedot

Valmistaja

Finsecpro

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.