B Bark tutkapanta

B-bark on runsailla ominaisuuksilla varustettu ja viimeisintä teknologiaa hyödyntävä kotimainen koirapaikannusjärjestelmä. Lue lisää alta..

679,00

Varasto loppu

B Bark tutkapanta

SKU bb2013n Category

Kuvaus

B-bark on runsailla ominaisuuksilla varustettu ja viimeisintä teknologiaa hyödyntävä kotimainen koirapaikannusjärjestelmä. Tämä täysin suomalainen koiratutka sisältää kokonaan uusia ominaisuuksia mm. koirapantaan integroitu sisäinen GSM-antenni ja vilkkuvalo etäkäynnistyksellä, kaksisuutainen äänitoiminto sekä paljon muuta. Ennen kaikkea B-Bark on erittäin toimintavarma sekä helppokäyttöinen.
Ohjelmisto toimii Android, iOS ja WP8 -puhelimissa.

Iskunkestävyys: suunniteltu ja valmistettu MIL-STD-810 standardin vaatimuksia noudattaen erittäin vaativiin olosuhteisiin.
Käyttölämpötila: -35 … +55 °C
Tiiveysluokka: IP-67 (upotustiivis)
Paino: 370 grammaa käyttökunnossa pannan kanssa
Akku: 2 x 18650 (2x 2600 mAh = 5200 mAh, tehoakuilla jopa 7000 mAh)
GSM-antenni: integroitu suorituskykyinen antenni. Ei rikkoutumis- tai takertumisvaaraa.
GPS + GLONASS vastaanotin: paikkatieto lasketaan yhtäaikaisesti molemmista järjestelmistä. Tarkka paikkatieto myös katveisilla alueilla!
Etäkäytettävä huomiovalo (teho-LED): huomiovalon voi kytkeä päälle ja pois koiran olessa metsässä.
Kaksisuuntainen puheyhteys, eli pannassa mikrofonin lisäksi myös kaiutin
Pannan ohjelmiston täysin automaattinen etäpäivitys. Ei vaadi käyttäjältä erillisiä toimenpiteitä, eikä keskeytä pannan toimintaa.

B-bark sovellus
b-bark on erinomainen mobiilisovellus metsästykseen, koirien seurantaan, vaeltamiseen, geokätköilyyn ja muuhun ulkoiluun. Ulkoillessasi voit huoletta nauttia harrastuksestasi ja unohtaa navigointihuolet. Löydä oma tapasi nauttia ulkoilusta b-barkin kanssa!

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.