Asekaappi Suomi RS8

VARMISTA TOIMITUSAIKA MYYMÄLÄSTÄMME! Suomi RS8 on uuden aselain mukainen sertifioitu raskas asekaappi ja soveltuu maksimissaan 8 aseen säilyttämiseen. Asekaappi on testattu vaativan EN-14450:2006 S1 -standardin mukaisesti ja se on valmistettu erittäin kestävästä 3 mm teräksestä. Lukitukseen kaapissa käytetään murtovarmaa pulttilukitusta sekä Kaba Mauer 71111 -turvalukkoa.

549,00

Varasto loppu

Asekaappi Suomi RS8

SKU rs8 Category

Kuvaus

Suomi RS8 on uuden aselain mukainen sertifioitu raskas asekaappi ja soveltuu maksimissaan 8 aseen säilyttämiseen. Asekaappi on testattu vaativan EN-14450:2006 S1 -standardin mukaisesti ja se on valmistettu erittäin kestävästä 3 mm teräksestä. Lukitukseen kaapissa käytetään murtovarmaa pulttilukitusta sekä Kaba Mauer 71111 -turvalukkoa. Lukittava ylähylly ja ovessa tilavat avohyllyt tavaroiden ja patruunoiden säilytykseen.

Koska kyseessä on alle 150-kiloinen kaappi, yli viiden aseen tai erityisen vaarallisen ampuma-aseen säilyttämistä koskevan lain nojalla kaappi on pultattava lattiaan tai seinään. Tätä varten kaapissa valmiit kiinnitysreiät. Jos sinulla ei ole erityisen vaarallisiksi ampuma-aseiksi luokiteltavia aseita tai säilytät kaapissa maksimissaan viittä asetta, pulttaus ei tällöin ole pakollista.

Max. 8 aseelle
Uuden aselain mukainen (EN-14450:2006 S1)
Mitat: 1490 x 550 x 350 mm
Asetilan sisämitat noin 1240 x 540 x 310 mm
Materiaalina erittäin vahva 3 mm teräs
Lukitus: Pulttilukitus + Kaba Mauer 71111 -turvalukko, 2 avainta
Paino: n. 100 kg
Asetuet 8 aseelle
Väri: valkoinen
Ylähylly + 4 kpl ovihyllyjä patruunoille ja muulle tavaralle
Pultattavissa seinään tai lattiaan (valmiit reiät)
Valmistettu Euroopassa

Koko asekaappivalikoiman näet TÄÄLTÄ

Tilaus toimitetaan Schenkerillä kotipihaan

Koska asekaappi on niin suuri ja painanava, että sitä ei voi lähettää tavallisena pakettilähetyksenä, siksi asekaapeilla ei ole ilmaista asiakaspalautusta. Huomioithan siis että asiakas joutuu maksamaan palautuksesta koituvat rahtikustannukset.

Uusi laki astui voimaan 1.12.2015. Uuden aselain mukaan aseita on säilytettävä jatkossa asetuksen mukaisessa hyväksytyssä turvakaapissa tai poliisin hyväksymissä säilytystiloissa, kun säilytettävänä on yli 5 mitä tahansa ampuma-asetta tai yksikin erityisen vaarallinen ampuma-ase. Uuden aselain mukaan aseita on säilytettävä jatkossa asetuksen mukaisessa hyväksytyssä turvakaapissa, kun säilytettävänä on yli 5 mitä tahansa ampuma-asetta tai yksikin erityisen vaarallinen ampuma-ase. SUOMI RS-sarjan asekaapit täyttävät uuden aselain vaatimukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.