Asekaappi Suomi RS6

VARMISTA TOIMITUSAIKA MYYMÄLÄSTÄMME! Uuden aselain vaatimukset täyttävä asekaappi kuudelle aseelle. Uuden aselain mukaan aseita on säilytettävä jatkossa asetuksen mukaisessa hyväksytyssä turvakaapissa, kun säilytettävänä on yli 5 mitä tahansa ampuma-asetta tai yksikin erityisen vaarallinen ampuma-ase

479,00

Varasto loppu

Asekaappi Suomi RS6

SKU rs6 Category

Kuvaus

Uuden aselain vaatimukset täyttävä asekaappi kuudelle aseelle. Uuden aselain mukaan aseita on säilytettävä jatkossa asetuksen mukaisessa hyväksytyssä turvakaapissa, kun säilytettävänä on yli 5 mitä tahansa ampuma-asetta tai yksikin erityisen vaarallinen ampuma-ase.
SUOMI RS-sarjan asekaapit täyttävät uuden aselain vaatimukset.

Suomi RS6 on uuden aselain mukainen sertifioitu raskas asekaappi ja soveltuu maksimissaan 6 aseen säilyttämiseen. Asekaappi on testattu vaativan EN-14450:2006 S1 -standardin mukaisesti ja se on valmistettu erittäin kestävästä 3 mm teräksestä. Lukitukseen kaapissa käytetään murtovarmaa pulttilukitusta sekä Kaba Mauer 71111 -turvalukkoa. Kaapissa on lukittava ylähylly ja lisäksi ovessa tilavat avohyllyt tavaroiden ja patruunoiden säilytykseen. Valmistettu Euroopassa.

Koska kyseessä on alle 150-kiloinen kaappi, yli viiden aseen tai erityisen vaarallisen ampuma-aseen säilyttämistä koskevan lain nojalla kaappi on pultattava lattiaan tai seinään. Tätä varten kaapissa valmiit kiinnitysreiät. Jos sinulla ei ole erityisen vaarallisiksi ampuma-aseiksi luokiteltavia aseita tai säilytät kaapissa maksimissaan viittä asetta, pulttaus ei tällöin ole pakollista.

HUOM: Asekaappi toimitetaan suoraan antamaasi osoitteeseen ja rahti on 38,90.

Max. 6 aseelle
Uuden aselain mukainen (EN-14450:2006 S1)
Mitat: 1490 x 380 x 350 mm
Materiaalina erittäin vahva 3 mm teräs
Lukitus: Pulttilukitus + Kaba Mauer 71111 -turvalukko, 2 avainta
Paino: n. 80 kg
Asetuet 6 aseelle
Väri: Valkoinen
Ylähylly + 3 kpl ovihyllyjä patruunoille ja muulle tavaralle
Pultattavissa seinään tai lattiaan (valmiit reiät)

Koko asekaappivalikoiman näet TÄÄLTÄ

Koska asekaappi on niin suuri ja painanava, että sitä ei voi lähettää tavallisena pakettilähetyksenä, siksi asekaapeilla ei ole ilmaista asiakaspalautusta. Huomioithan siis että asiakas joutuu maksamaan palautuksesta koituvat rahtikustannukset.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.