Ammox Tungstein 32g 2,75mm 10kpl

Ammox Tungstein on volframihaulipatruuna. Ammox tungstein on juuri oikea valinta, kun vaadit panokselta tehoa ja luotettavuutta.

89,00

Varasto loppu

Ammox Tungstein 32g 2,75mm 10kpl

SKU 275tungstein Category Tags , , ,

Kuvaus

Ammox Tungstein on volframihaulipatruuna, volframin tiheys on 18,11g/cm3. Ammox tungstein on juuri oikea valinta, kun vaadit panokselta tehoa ja luotettavuutta. 2,75mm 32g Ammox Tungstein on suunniteltu suuremmille eläimille esimerkiksi ilvekselle ja ketulle. Patruuna on loistava valinta varsinkin talvella, jolloin eläimillä on tiivis karva. Ammox Tungsteinissa korostuu hyvä läpäisy ja hyvä peitto.

Tekniset tiedot:
Kaliiperi 12/70
Lataus: 32g
Haulikoko: 2,75 ja 3,0 mm
Haulimateriaali: Volframi-nikkeli-rauta
Haulimateriaalin tiheys: 18,11g/cm3
Nopeudet: V2,5 = 420m/s, V0 = 440m/s
Paine: Alle 900 bar

Huom! Muista aina tarkistaa onko haulikkosi sovletuva teräshaulipatruunoille. Volframi on kova haulimateriaali, jos haulit pääsevät koskettaan piippua tuloskena voi olla piipun nopeampi kuluminen ja naarmuuntuminen. Haulit on ladattu kovaan välitulppaan ja haulikuorma on suojattu wrapilla, jotta piippukosketusta ei syntyisi.

Tilauksen lisäksi tarvitsemme kopion aseenkantoluvastasi tai patruunanhankkimisluvasta sekä kopion henkilöllisyystodistuksestasi. Lähetä kopiot sähköpostin liitteenä osoitteeseen info@patikka.fi

Lisätiedot

Valmistaja

Ammox

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.