Alaska merinovilla alusasu 200g musta miesten

Merinovillainen aluskerrasto on paras vaihtoehto passimiehelle, joka haluaa pysyä lämpimänä kylmälläkin kelillä. Merinovilla on pehmeä ja lämmin, ihoa vasten mukava materiaali. Ja takuulla lämmin:))

Tuotetta ei ole varastossa eikä myytävänä.

Alaska merinovilla alusasu 200g musta miesten

SKU 514300 Categories ,

Kuvaus

Merinovillainen aluskerrasto on paras vaihtoehto passimiehelle, joka haluaa pysyä lämpimänä kylmälläkin kelillä. Merinovilla on pehmeä ja lämmin, ihoa vasten mukava materiaali, joka ei kutita, kuten tavallinen villa usein. Sillä on luontainen UV-suoja sekä antibakteerisia ominaisuuksia, joten se ei kerää hajuja. Se hengittää hyvin, sitoo hyvin ilmaa ja lämmittää kosteanakin.

Merinovillasta valmistetulla aluskerrastolla pysyt lämpimänä olipa sitten ankara pakkanen tai kostea viima. Merinovilla on pehmeä ja lämmin, ihoa vasten mukava materiaali, joka ei kutita, kuten tavallinen villa usein. Sillä on luontainen UV-suoja sekä antibakteerisia ominaisuuksia, joten se ei kerää hajuja. Se hengittää hyvin, sitoo hyvin ilmaa ja lämmittää kosteanakin.

Merinovilla on myös erinomainen valinta koviin urheilusuorituksiin, kylmiin ja viileisiin olosuhteisiin sekä kaikenlaiseen aktiiviseen liikuntaan. Välikerraston alle puettuna aluskerrasto muodostaa lämpöä eristävän kerroksen, joten keho pysyy hyvin lämpimänä. Merinovilla on tavallista villaa kihartuvampaa, minkä ansiosta kankaan sisälle muodostuu pieniä ilmataskuja. Nämä pitävät liikkujan lämpimänä kylmänkin sään aikaan. Materiaali kuitenkin hengittää hyvin, joten se soveltuu myös lämpimämmän sään alusasuksi.

Oikeanlainen kerrospukeutuminen on tärkeää kylmissä olosuhteissa, jotta keho pysyisi lämpimänä ja kuivana. Aluskerrasto luo iholle ensimmäisen eristekerroksen, jonka päälle välikerrasto luo lämpöä eristävän kerroksen pitäen kehon lämpimänä.

Hengittävä, kosteutta siirtävä ja nopeasti kuivuva
Lämmin, pehmeä ja joustava Merinovilla -materiaali
Pidennetty suojaava helma
Istuva leikkaus
Kovaan suoritukseen, urheiluun ja vapaa-aikaan

Lisätiedot

Koko

S, 2XL, 3XL

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.