Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Valaisimet

Älä jää yksin pimeään, pidä mukanasi sopiva valaisin.
Valaisimet tuovat valoa pimeyteen olitpa vaelluksella, vesillä tai muuten vain ulkoilemassa. Valaisin on myös tärkeä työväline monelle eri ammattikunnalle.

Nykyajan valaisimista löytyvät monipuoliset, helppokäyttöiset säädöt
sekä valaisimien huikeat käyttöajat palvelevat ulkoliikkujan tarpeita täydellisesti.

Valaisimen valintaan vaikuttaa sen käyttötarkoitus, paino, käyttöaika, valoteho – myös pakkasella, valotehon säätö, ladattavuus ja vesitiiviys sekä iskunkestävyys.

Tietyissä askareissa, kuten vaikkapa polttopuun teossa, on olennaista se, ettei valaisinta tarvitse pitää kädessä. Silloin on otsalamppu oikea valinta.

Myös retkeillessä otsavalo on hyvä valinta, pimeässä on helpompi tarpoa kun on molemmat kädet vapaana pitämässä tasapainoa yllä.

Käsivalaisimet pitävät kuitenkin pintansa ja niitä onkin saatavilla monen eri kokoista ja tehoista käyttötarkoituksesta riippuen.

Otsa- ja käsivalaisimista koostuvasta mallistosta jokainen aktiiviliikkuja löytää tarpeisiinsa parhaiten sopivan valaisimen. Meiltä löydät myös valaisimet ammattikäyttöön .

Valaisimiin on saatavana myös erilaisia lisävarusteita valokartioista painekatkaisimiin ne löydät myös meiltä. Löydät meiltä myös pidikkeet, akut, kotelot jne.
Ja jos valaisimen valinta tuottaa ongelmia, otathan rohkeasti yhteyttä!