Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Lämmittimet

Mitäpä sitä kylmästä kärsimään kun on käteviä apuvälineitä keksitty.
Meiltä löydät lämmittimet käsille, jaloille ja koko keholle.
On kertakäyttöistä, paristokäyttöistä ja akkukäyttöistä.

NEVERCOLD-kehon- käden- ja varpaanlämmittimet ovat pieniä tyynymäisiä pusseja, jotka aktivoituvat kun niiden suojapakkaus avataan. Lämmitin reagoi ilman kanssa ja tuottaa lämpöä 6-12 tunnin ajan. NEVERCOLD-lämmittimet tuovat turvallista lisälämpöä kehollesi, käsillesi ja jaloillesi aina kun sitä kaipaat.

NEVERCOLD Alaska -lämpöliivi pitää käyttäjänsä lämpimänä kaikissa olosuhteissa. Sekä rinta- että selkäpuolella olevat ohuet lämmityselementit varmistavat, että lämpö jakautuu tasaisesti ja mukavasti molemmin puolin käyttäjän kehoa.

NEVERCOLD Ontario -lämpökäsineet pitävät sormet lämpiminä tehokkaasti ja mukavasti kylmimmälläkin säällä. Lämmityselementit ovat sormien ympärillä, joten lämpö jakautuu käsineiden sisällä tasaisesti ja miellyttävästi. Käsineet ovat ohuet, joten ne soveltuvat hyvin myös aluskäsineiksi paksumpien käsineiden alle.

Ihmisen viihtyvyyttä ja toimintakykyä kylmässä on tutkittu tieteellisesti
jo pitkään. Vaikka ihmiset kokevat kylmyyden hyvin eri tavoin, ovat kylmän aiheuttamat fysiologiset reaktiot kaikilla ihmisillä periaatteessa samanlaisia. On myös tieteellisesti osoitettu, että elektroniset lämpövaatteet auttavat pitämään ihmisen kehon ja raajat tehokkaammin lämpiminä.
Lue aiheesta lisää täältä.

Showing all 14 results