Meiltä kehtaa kysyä! 044 222 9 222             info@patikkamikkeli.fi
Yli 120€ tilauksille ilmaiset toimituskulut! Toimitusaika 2-4 arkipäivää.

Metsästys

Metsästys on yhteisöllinen ja luonnonläheinen tapa harrastaa ja hankkia itselle hyvinvointia.
Mikä on sen parempi tapa saada hyötyliikuntaa kuin metsällä liikkuminen.

Metsästyskortin lunastaa Suomessa vuosittain noin 300 000 ihmistä. Väkilukuun suhteutettuna määrä on korkea verrattuna muihin Euroopan maihin.

Metsästys on säilynyt yleisenä ja arvostettuna harrastusmuotona, jonka yhteiskunnallinen hyväksyttävyys on korkea. Metsästäjät tekevät Suomessa paljon vapaaehtoistyötä yhteiskunnan hyväksi muun muassa suorittamalla riistalaskentoja sekä tarjoamalla viranomaisille suurriistavirka-apua esimerkiksi liikenteessä loukkaantuneiden tai vaaraa aiheuttavien hirvieläinten ja suurpetojen jäljestämiseksi, karkottamiseksi tai talteen korjaamiseksi.

Valikoimistamme löydät myös yhtenäiset liivit ja asut seurallenne, toimitamme ne teille logoilla varustettuina joten rohkeasti tarjousta pyytämään. Myös isommissa patruunatilauksissa teemme mielellämme tarjouksen.

Myöskin koirien seurantalaitteen kuuluvat valikoimiimme, samoin löydät meiltä huippulaatuiset Valio-koiranruoat.

Niinkuin muissakin harrastuksissa myös metsästyksessä kunnon varusteet tekevät harrastuksesta vielä mukavampaa. Siksipä löydät meiltä vain parasta mm Genzon testivoittaja VHF-puhelimen huimalla 3-vuoden takuulla.

Meiltä Patikasta löydät varusteet metsälle aina reppujakkaroista houkutuskuviin asti, patruunoita unohtamatta.

Lähde metsälle Patikan kautta!!